zaterdag 13 september 2014

BOEKREVIEW: "Pandemonium"

Na het spannende eerste deel uit de "Delirium" serie van Lauren Oliver, heb ik een boekreview van het tweede boek, "Pandemonium".

In het eerste boek wilde Lena niets liever dan haar operatie. Ze was bang van delirium amoris (oftewel: Liefde) en het kan voor haar niet snel genoeg gaan.
Tot ze Alex leert kennen en met Hana naar illegale feestjes gaat. Al snel is Lena "besmet" met delirium amoris, de ziekte die niet als ziekte aanvoelt.
Omdat het veel te gevaarlijk is om als koppel tussen Behandelden in de samenleving te leven, besluiten Alex en Lena naar de Wildernis te trekken, waar ook andere Onwaardigen (mensen die niet Behandeld zijn) wonen. Daar is het veilig.

Al is er een probleempje... Lena is de enige die er aankomt!


bron: Tumblr

In het tweede boek leeft Lena volledig mee in de Wildernis, ze heeft zich aangesloten bij een groepje en mag steeds meer taken doen.
Na een poosje krijgt ze de opdracht om terug naar Portland te gaan en zich tussen de mensen te begeven, er is namelijk een bijeenkomst van de DVA (Delirium Vrij Amerika).
Al snel breekt er chaos uit en wordt Lena gekidnapped met het kopstuk van de DVA: Julian Fineman, zoon van Thomas Fineman: oprichter en hoofd van het DVA.
Ze groeien steeds dichter naar elkaar toe... maar hoe zit het met Alex?

Oeh, deze boeken worden steeds spannender! Ik vind ze persoonlijk héél erg leuk om te lezen. Alles is goed uitgelegd en ik zou wel kunnen snappen waarom men liefde als een ziekte ziet!
Ik kocht alle drie de boeken voor €10!

Bedankt voor het lezen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten